Tarieven

Benieuwd wat een Starterwebsite kost? Dat schuiven we niet onder stoelen of banken, op deze pagina vind je alle prijzen op een duidelijk rijtje.

Say what?

Starterwebsites. Je weet wel, voor als je nog niet echt budget hebt, maar wel snel en goed online wilt. Een professionele site die eruit ziet alsof je er wél een paar duizend euro voor neergelegd hebt.

Hoe we dat voor elkaar krijgen

Wij (Fiona van Fiona Gobbo Creative en Lizzy van ILUZIE) hebben tijd gestoken in het ontwerpen & ontwikkelen van een aantal demo’s in ons favoriete WordPress thema van dit moment. We hebben structuren neergezet, welke we invullen met jouw content. Jouw teksten en afbeeldingen, jouw logo, jouw kleuren en jouw lettertypen. Vrij rechttoe-rechtaan maar met onze supersolid basis zul je zien: deze site is GOED. Aandacht voor detail, responsive tot in de puntjes, technisch super stevig, gebruiksvriendelijk.
Alles.

Hieronder vind je de demo’s waar je uit kunt kiezen:

Wie wij zijn?

In 2017 hebben wij – Lizzy en Fiona, allebei zelfstandig ondernemer – elkaar ontmoet via NTWRKPLK. Via dit netwerk kregen we, amongst other things, vaak aanvragen van startende ondernemers. We helpen natuurlijk echt super graag, maar het ‘probleem’ van deze doelgroep is dat er vaak weinig budget is. Dat betekent echter niet dat de ondernemers in kwestie minder ambitieus zijn 😉

We hebben de handen ineen geslagen en zijn op zoek gegaan naar een écht goede oplossing voor ons & onze Starters. Inmiddels hebben we twee producten ontwikkeld: de Startershuisstijl en de Starterwebsite!